Behandelingen

Persoonlijke sessie

Tijdens een persoonlijke sessie kijken we samen hoe jij op dit moment in het leven staat op alle niveaus, fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Ik bekijk de klacht als geheel, welke blokkades, emoties, gedachten en overtuigingen zijn hier aan verbonden en op welke manier we dit kunnen behandelen.  

Energetische massage

Een vorm van intuïtieve massage waarbij ik masseer vanuit mijn hart. Hierdoor ontstaat er een mooie energie waardoor blokkades worden opgelost en je energie weer  vrij kan stromen.

Tijdens de massage worden verschillende technieken toegepast . Iedere massage is anders en geeft je dat wat je op dat moment het meest nodig hebt.

Deze massages werken op lichaam en geest en zorgen voor totale ontspanning.

Hoofd massage of healing

Heb je bij xMandies een afspraak voor je haar dan heb je vanaf nu de mogelijkheid om je afspraak uit te breiden met een hoofd  massage of healing.

Deze behandelingen zijn ook energetisch.

Healing sessie

Een healing sessie zorgt er voor dat je goed geaard bent waardoor de energie die je niet meer dient weg kan stromen en de juiste energie weer aangevuld kan worden. 

Door middel van handopleggingen en strijkbewegingen zorg ik ervoor dat je energie weer in balans komt.

Klankschaal sessie

Klankschalen werken ontspannend en zorgen voor rust en ruimte in je hoofd.
Door het luisteren naar de verschillende klanken kom je uit je hoofd in je hart waardoor je een diepe ontspanning ervaart.

De trillingen van de klanken zorgen ervoor dat blokkades opgeheven worden, het versterkt het zelf herstellend vermogen en laat je energie weer vrij stromen.

Meditatie sessie

Met een meditatie sessie train je je brein om niet alle gedachtes die je hebt te accepteren en rond te laten dwalen. Het helpt je om ruimte te creëren in je hoofd, reduceert stress en zorgt er voor dat je efficiënter kan leven omdat je niet meer bezig bent met al die drukte in je hoofd.

Nog nooit een meditatie gedaan? geen probleem! We gaan samen aan de slag op jouw eigen niveau.

Meditatie lessen

Tijdens de meditatie lessen ga ik met je aan de slag om je te leren mediteren. Het maakt niet uit of je ervaring hebt of niet.

Ik maak de lessen op maat zodat ik met ieders niveau rekening kan houden. Het leuke van de lessen is dat je verschillende vormen van meditatie kan proberen en zo voor jezelf kan uitzoeken wat bij jou past.

Visualisatie sessie

Visualiseren is een krachtig middel waarbij je een beroep doet op je voorstellingsvermogen en intuïtie. Het is het inbeelden, voorstellen en beleven van situaties, emoties en personen.  Hierdoor kunnen we terug naar een bepaald punt in je leven om het te corrigeren of om het te leren begrijpen. 

Ecstatic dance

Ecstatic dance zou je kunnen zien als een vorm van meditatie, een "muzikale reis". Je hoeft geen gevoel voor ritme te hebben of te kunnen dansen.

Je kan je ogen sluiten of open houden en je laat je meenemen door de muziek. Zonder  er over na te denken laat je je lichaam bewegen zoals het op dat moment wil. Er is geen goed of fout, geen schaamte of oordeel.

Ecstatic dance gaat echt om een moment voor jezelf waarin je naar binnen keert en geniet van dat wat er gebeurt. Dit doen wij met elkaar in een veilige ruimte waar iedereen zichzelf kan zijn.

Magische vrouwencirkel

In de huidige samenleving hebben vrouwen de neiging om zich te spiegelen aan mannen. Mannelijke kwaliteiten zoals individualiteit, prestatie, rationaliteit en concurrente worden belangrijker gemaakt dan de vrouwelijke kwaliteiten zoals een groepsgevoel, gevoelens, zorg en intuïtie.

Door deze scheve balans zie je verharding ontstaan in de vrouw en de omgang tussen vrouwen onderling. Dit terwijl verbinding een van onze grootste kracht is.

De Magische vrouwen cirkel is een sacred place voor vrouwen waar we liefdevol samen komen. In deze cirkel delen met we met elkaar ,  dragen we elkaar, worden we gedragen en maken wij vooral veel plezier. Iedere cirkel heeft een ander thema. 

Energetische huisreiniging op afstand

Een energetische huisreiniging is er om je huis te ontdoen van entiteiten of energieën die hier niet thuis horen. Heb je last van activiteit in huis, voel je je niet lekker op je gemak of wil je een nieuwe woning laten reinigen voor je hier gaat wonen dan kan ik je hierbij helpen. Ik maak contact met de energie in huis en krijg zo te zien wie of wat zich hier manifesteert en kan deze energie vervolgens verwijderen zodat er weer rust en harmonie ontstaat. 

Starseed DNA activatie

 

Starseeds zijn zielen die speciaal naar aarde zijn gekomen om licht te brengen. Een starseed is iemand die zijn oorsprong ergens anders heeft dan op aarde. Ze komen van de sterren, andere planeten en dimensies.

Ze zijn naar aarde gekomen om de mensheid naar een hoger niveau te tillen, de frequentie te verhogen en te helpen in de ascentie. Het gaat hierbij altijd om hele gevoelige en oude zielen die veel hebben meegemaakt. 

Starseeds weten niets over hun ware identiteit als ze geboren worden. Het is ieders missie  om "wakker" te worden.

Kenmerken van een Starseed:
- Gevoelig zijn voor energieën
- Makkelijk energieën van anderen overnemen
- Snel moe zijn als je met veel mensen bent
- Een gevoel hebben dat je verdwaald bent
- Een gevoel hebben van heimwee
- Je voelt jezelf anders dan de rest
- Je hebt een sterke intuïtie
- Je bent altijd bezig anderen te helpen
- Je hebt een groot hart, mensen noemen je gevoelig
- Je wil graag dat iedereen het goed kan vinden met elkaar
- Dieren en kinderen zijn gek op je
- Mensen zoeken je op voor advies en voelen zich veilig om met je te praten

Waarom een Starseed activatie?
Starseeds hebben elkaar nodig! Starseeds kunnen elkaar activeren in hun zielsfrequentie. Door het zien of horen van lichttaal kom je in contact met je hogere wezensdelen, je ziel, multidimensionale bewustzijn en je ware essentie.

Lichttaal is een ander soort taal  dan dat wij gewend zijn. We begrijpen het niet met ons hoofd maar kunnen het alleen voelen met ons hart. Lichttaal roept vaak herinneringen op aan je galactische oorsprong en je vorige levens. Deze frequenties (lichtcodes) zorgen voor een activatie van je DNA en je kosmische blauwdruk 

Pakketten

 Persoonlijke sessie pakket

Persoonlijke sessie pakket uitleg:

Bij een persoonlijke sessie gaan we werken aan oude overlevingspatronen die je kunnen belemmeren in het dagelijks leven. 

 

Als kind zijnde heb je bepaalde keuzes gemaakt die als volwassenen niet meer van toepassing hoeven te zijn. Dit kan gevoelens en emoties opwekken die je belemmeren in het dagelijks leven. Verdriet, onvrede, onmacht, woede en frustraties die een innerlijke strijd creëren die zich vervolgens in psychische en fysieke klachten kunnen gaan uiten. De cirkel moet doorbroken worden om weer helder te zien en bij deze persoonlijke sessies ga je dus je oude patronen doorbreken om weer vrij te leven. Besef dat je altijd een keuze hebt om je leven te veranderen. 

 

Tijdens de persoonlijke sessie behandelingen kunnen de behandeltechnieken variëren. Denk hierbij aan visualisaties, meditaties, healing, lichaamswerk enzovoort.

Burn out & stress pakket

Burn out & stress pakket uitleg:

Bij een burn out en stress pakket gaan we werken aan:

-        Aanvullen van je energie, kracht en vitaliteit

-        Rust creëren in je hoofd

-        Ademhalingstechnieken

-        Ontdekken van je grenzen en hoe hiermee om te gaan

-        Verschil leren ervaren tussen spanning en ontspanning

 

Tegenwoordig leven we in een maatschappij waarin verwacht wordt dat je altijd maar “alle ballen hoog houd en owee als je er eentje laat vallen”. Hierdoor loop je jezelf onwetend voorbij en sluipt de burn out langzaam je leven binnen. Langdurige stress is hier een grote boosdoener in, die ervoor kan zorgen dat lichamelijke en/of geestelijke klachten gaan ontstaan.  Het is belangrijk die klachten te kennen en herkennen. Maar hoe herken je die klachten? Waarschuwingssignalen zoals;

-        Concentratie problemen

-        Slaapproblemen

-        Lusteloosheid

-        Stemmingswisselingen

-        Gedragsveranderingen

-        Seksuele problemen

-        Verminderde lichamelijke conditie

-        Vergeetachtigheid

Zijn voorbeelden van signalen die te maken hebben met stress of een burn out.

Relax pakket

Relax pakket uitleg:

Een relax pakket is er voor jouw diepe ontspanning en zen tijd voor jezelf.

Bij een relax pakket gaan we werken aan:

-        Volledige ontspanning

-        Ruimte in je hoofd

-        Goede doorstroom en aanvulling van je energie

-        Healing

 

Dit pakket is echt gericht op jouw persoonlijke tijd aan jezelf. 

 Ontwikkel je mind

Ontwikkel je mind traject uitleg:

Een traject waarin ik je wil leren hoe je rust kan vinden in je hoofd en hoe je dit kan gebruiken in je dagelijks leven.

We gaan dit doen in een groepje van minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers. Ik vind het belangrijk om dit in groepjes te doen omdat het zo mooi is om ook van elkaar te leren en onze ervaringen met elkaar te delen.


Tijdens de trajecten behandelen we iedere week een ander thema, zo leer je:

- Hoe je jezelf kan gronden/aarden
- Hoe je je energie kan scheiden van andere personen
- Hoe je je hoofd leeg kan maken van gedachten
- Hoe je je gedachten kan controleren
- Ademhalingsoefeningen
- Mediteren en visualiseren
- Hoe je kleuren kan gebruiken om je energie aan te vullen
- Hoe je je "kamertje" in je hoofd kan opruimen
- Hoe je je energie terug kan halen vanuit andere situaties
- Hoe je nee kan zeggen
- Hoe je je grenzen kan aangeven en welk effect dit heeft

Alles wat wij behandelen zal worden uitgewerkt in een reader die je aan het eind van het traject mee krijgt zodat je er zelf mee aan de slag kunt.

Uiteraard zorg ik voor thee en wat lekkers tijdens iedere sessie.